Investering

Door deze opleiding te volgen, investeer je in je eigen toekomst. Deze investering spreidt zich over de studiejaren verdeeld uit. Je betaalt alleen per lesdag of Onderwijseenheid waarvoor jij je hebt aangemeld. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van een lesdag/weekend krijg je de factuur toegestuurd, pas dan hoef je te betalen. Doe je het een jaartje rustig aan, dan zijn je kosten dus ook laag! Na afstuderen verdien je in je eigen praktijk je investering dubbel en dwars terug!

Globaal kun je aanhouden dat je totale investering in deze opleiding rond de € 12.000,- euro uitkomt aan lesgeld, supervisie/studiebegeleiding en examengeld verdeeld over vier jaar (tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden). Daarnaast zijn er de externe kosten zoals de inrichting voor je praktijk en lesboeken (die ook veel tweedehands verkrijgbaar zijn). De kosten voor koffie/thee/water tijdens de lesdagen zijn in het lesgeld inbegrepen, lunchkosten zijn voor eigen rekening (of kan men zelf meenemen).

Tarieven voor de hele opleiding 

  • Collegegeld  € 9.125,-
  • Examengeld  € 1000,-
  • Extra lesmateriaal € 125,-
  • Supervisie/studiebegeleiding € 1320,-

BTW

Middels registratie in het "Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs" (CRKBO) zijn wij vrijgesteld voor het heffen van BTW. De NSK valt met haar lessen onder het 0% tarief. Onze registratie is in juni 2018 opnieuw met 4 jaar verlengd.

Meer gedetailleerde informatie over de kosten van de lessen is te vinden in de studiegids. Of klik hier.

Belastingaftrekmogelijkheden

Alle door de NSK gegeven opleidingen worden in fiscale zin aangemerkt als het volgen van een opleiding voor werk en beroep waarop, onder voorwaarden, de scholingsaftrek van toepassing is.

Inschrijfgeld

Om aan de opleiding te starten betaal je eenmalig € 75,-  inschrijfgeld. Hiervoor word je vooropleidingsniveau gescreend en je portfolio aangemaakt. Indien je denkt voor vrijstellingen in aanmerking te komen vraag je daarnaast een screening aan (eenmalige kosten € 75,-), waarna je een individueel studieadvies ontvangt.

Vrijblijvend kennis maken

HIERVOOR IS EEN DEFINITIEVE STUDENTENSTOP VAN TOEPASSING.

Indien je wilt kennis maken met Touch for Health en Kinesiologie, kun je jezelf geheel vrijblijvend (rekening houdend met de Annuleringsvoorwaarden) aanmelden voor het eerste cursusweekend TfH-1 dat altijd in september gegeven wordt. Besluit je daarna verder te gaan, dan betaal je de eenmalige aanmeldingskosten en kun je daarnaast i.v.t. een screening aanvragen.
Je kunt ten allen tijde stoppen met de opleiding (rekening houdend met de Annuleringsvoorwaarden). 

Kortom: indien je nog niet zeker weet of deze opleiding iets voor je is, dan kun je het tegen overzienbare kosten altijd uitproberen!

Korting

Studenten die elders al Touch for Health hebben gedaan, mogen voor 50% van het lesgeld per dag deze lesdagen bij ons herhalen. Mits hun certificaten niet ouder zijn dan 5 jaar.
Een lesdag die een student eerder gevolgd heeft bij de NSK mag altijd met 50% korting herhaald worden.