Nascholing 'Kinesiologie bij Dieren' door Mayke Prins-van Zon!

HEEFT U BELANGSTELLING, STUUR DAN EEN MAIL NAAR INFO@SCHOOLVOORKINESIOLOGIE.NL OM ONS DAT TE LATEN WETEN.

BIJ VOLDOENDE AANMELDINGEN PLANNEN WIJ EXTRA DAGEN IN 2018.

Mayke ontwikkelde uniek materiaal waarmee voor vele dieren het energiesysteem in kaart is gebracht. Zij schreef hier boeken over (o.a. 'Eén en al oor', een flowchart, 'de Spiegel' en 'Tender Love & Care', welke we gebruiken in de nascholing. Al het materiaal wordt uitgereikt op de dag zelf. Meer info.

 • nader te plannen in 2018: Kinesiologie bij dieren dag 1. Dieren en mensen leren testen zónder tussenpersoon. Mooie correcties om de energie weer in balans brengen.

 • 7 maart 2018 Kinesiologie bij dieren dag 2. In aansluiting  op dag 1, nu ook leren werken met de chakra's en energievelden van dieren.

Bijscholing PsBK

 • 15 maart 2018 Thema: "Stemming stoornissen en depressie" door Ad van Vugt. Onderwerpen: Wat is depressie? Waardoor wordt het veroorzaakt? Waarmee en hoe kunnen we helpen? Bijscholing op CPION geaccrediteerde Medische en Psychosociale Basiskennis. Maximaal 17 deelnemers.

Bijscholing MBK

 • 23 mei 2018. "Hormonen" door Eveline van der Wel. Onderwerpen: Menstruele problematiek, overgang, schildklier, en andere hormonale regelsystemen in het lichaam. Leerzame verdieping van je kennis. Bijscholing op CPION geaccrediteerde Medische Basiskennis. Maximaal 25 deelnemers.
 • 30-9 en 11-11-2018, 2 dagen  "Orthomoleculaire basiskennis". Een unieke aanvulling en uitbreiding op je MBK! Twee dagen met informatie over vitaminen, mineralen, vetten en alles wat er in je voeding zit om hiermee gezond te leven en je cliënten te kunnen adviseren! Bespreken van casussen.


Aanmelden voor nascholing


Aanmelding: Klik hier: button aanmelden

Locatie: het Paviljoen Hotel, Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen. Zie www.paviljoen.nl

Erkenning: Vanwege onze algemene CPION erkenning op het gebied van MBK en PsBK valt onze bij- en nascholing volgens de zorgverzekeraars hier automatisch ook onder. Voor elke gevolgde lesdag of afgeronde onderwijseenheid krijg je een Certificaat met daarop de lesuren (8 uur per dag) en de behaalde ECTS. 

Investering: € 150,- per lesdag. Voor meer details en aanmelding informeer bij secretariaat@schoolvoorkinesiologie.nl 

 • Wie zijn MBK/PsBK heeft behaald, moet elk jaar 1 dag bijscholen om voor vergoeding in aanmerking te blijven komen. De datum op je CPION/SHO diploma is hierin leidend.

Altijd op de hoogte zijn van ons nascholingsaanbod? Stuur een mail naar secretariaat@schoolvoorkinesiologie.nl en je wordt op de mailinglijst gezet! 

MBK 2017/2018

Op 10 september 2017 start de CPION geaccrediteerde deelopleiding MBK.

Je kunt deze in één studiejaar volgen. Sommige lesdagen zijn los te volgen.

Lesdag Farmacologie       button aanmelden

 • zondag 8 april 2018 van 9-17u
 • Investering € 125,-

Lesdagen Inleiding Psychologie en Psychopathologie

 • 12 en 14 januari, 17 en 18 maart 2018
 • Examen 21 april 2018 € 150,-
 • Investering € 500,-

Lesdag Juridische aspecten

 • 9 juni 2018
 • Investering € 125,-
Overige lesdag mogelijkheden zie cursusrooster NSK.

Kinesiologie Nieuw:

Voor meer informatie, lees meer.  Aanmelden kan via aanmelding voor 'losse lesdagen'. klik hier: button aanmelden

27 januari en 10 maart 2018 "2 lesdagen Chemie" In twee dagen leren testen naar tekorten, naar disbalansen in hormonen en neurotransmitters. Hoe vind ik ze en los ik ze kinesiologisch op?

26 en 27 mei 2018 "Holographic Touch"  Twee dagen lang stoeien met 'TfH-6'.

23 april 2018 "De Spiertest, ons instrument!"   Een dag lang aan de slag met de basis van ons vak: wat test je nu precies met welke soort spiertest? Een aanrader voor iedere Kinesioloog!

Voorjaar 2018
"Kinesiologie bij Dieren"
Dieren testen zonder tussenpersoon. Alles wat je leert is ook toepasbaar bij mensen in situaties waarin je voorheen een tussenpersoon moest inschakelen! De 1e dag leer je de basis, dieren testen en in balans brengen. Op de 2e dag op 7 maart 2018 leer je ook werken met chakra's en energievelden bij dieren.

November 2018 "Lesdag Electromagnetisch" Chakra's kinesiologisch lokaliseren en harmoniseren. De relatie tussen chakra's, acupunctuur punten en het Wiel. Werken met de unieke Thyatira© methode.

December 2018 "G.E.M.S. ©"  Een must voor iedereen die met vingermodes en spiertesten werkt. Van Alexis Costello uit Canada. Doel bepalen, element testen, modes inzetten en stapelen in Pause lock en dan corrigeren met TfH of Kinesiologie.