Accreditaties:

1. SNRO 

De gehele opleiding is HBO conform geaccrediteerd in 2015 met 240 ECTS in vier jaar. Studenten kunnen na afstuderen opgenomen worden in het Arcos register.

2. CPION

Onze MBK en PsBK voldoen aan de Plato eindtermen en zijn CPION geaccrediteerd. Studenten worden na afstuderen opgenomen in het Abituriëntenregister.

3. FONG

In november 2005 is de NSK toegetreden tot de FONG (Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen). De FONG is een koepelvereniging van opleidingen op Hbo-niveau in de natuurlijke genees- en behandelwijzen. In 2015 zijn we opgenomen in het A+register voor HBO bachelor conforme opleidingen.

4. IASK dé internationale organisatie voor beroepsverenigingen en beroepsopleidingen in Specialised Kinesiology. Minimaal 1x per jaar komen we bij elkaar ergens in de wereld. In januari 2016 waren wij gastland en hebben gesproken met de vertegenwoordigers van Rusland, Amerika, Canada, Zweden, Italië, Hongarije, Zwitserland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Ierland, UK, België, Frankrijk, Spanje en Argentinië. Hoe mooi is dat?!

5. VNT

VNT

6. VBAG  Studenten kunnen reeds tijdens hun studie 'student-lid' worden.

7. FAGT

8. LVNG

9. CRKBO

Sinds 2010 is de NSK opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps onderwijs, het CRKBO, hetgeen betekent dat wij over onze lessen geen 21% BTW hoeven te heffen.

10. BvK

De NSK is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK).